boek leven vanuit het pad van bezinning 200
Boek geschreven door Sjamaan Miranda

 

Het pad van bezinning is het levenspad voltooid.
Je hebt oude patronen leren loslaten.
Bent gegaan naar voltooid verleden tijd. Dingen die je ooit heftig hebt meegemaakt, kon je nog wel zien maar de emotie was niet meer in je op te roepen.
Je lichaam en geest wilden dat niet meer en hebben dit voor jezelf afgesloten.
Het pad van bezinning geeft ook nog de nodige emoties, aangezien je definitief op je levenspad bent gekomen.
Wat wil ik nog eigenlijk in het leven.
Wat zijn de ingrediënten die mijn leven verrijken. De levensenergie geven.
Het geeft als je net op dit pad bent gekomen nog de nodige verwarring, omdat je geheel in een nieuwe ofwel vernieuwde levensfase bent terecht gekomen.
Soms lijkt het dat je "terug naar start" bent gegaan.
Het is echter, dat lichaam en geest nu definitief de weg kiezen waar je voortaan vanuit wilt leven.
Jij wilt leven zonder inmenging van anderen.
Eindelijk tot en in jezelf bent gekomen.
De bevrijding van het algehele verleden.
De bevrijding van jezelf in jezelf...

Het boek bestaat uit een uniek onderdeel met columns,waar (oud) klanten zelf hun ervaringen van mijn sessies hebben beschreven en ook wat het voor invloed en veranderingen in hun leven teweeg heeft gebracht.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

boekleven vanuit voltooid verleden tijd200
Boek geschreven door Sjamaan Miranda
 
Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit voltooid verleden tijd, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden, maar de pijn en alles er omheen kan je niet meer voelen. Je gaat weer genieten van de ingrediënten van het leven.
Echte liefde en genegenheid is het mooiste wat er is. De sjamaanse sessies maken mensen zodanig, dat ze teruggaan naar hun essentie. Ze resoneren vanzelf en je hoeft er niets voor te doen. Je hoeft er niet in te geloven en je kan het zelfs niet tegenhouden, omdat het je puurste vorm van zijn naar boven haalt. Uiteindelijk ga je leven van loslaten van al naar voltooid verleden tijd...
Het overlijden van mijn dierbare vader Sjamaan Aad in september 2013 heeft mij de trance gegeven om dit boek te schrijven. De details die de impact van hetgeen wat in je leven is overkomen, te omschrijven. De conditionering welke we ons leven lang mee nemen. Zoals hij mij liet zien en voelen bij mijn trance reis geleid door hem...de cirkel is rond. Zijn sjamaanse kracht doorgegeven aan mij. 
Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

boek leren vanuit het loslaten200
Boek geschreven door Sjamaan Miranda
 
"Reis mee op het levenspad van Miranda. Een reis waarin het moderne leven wordt omgezet in de mystiek van het Siberisch sjamanisme."
Lees mee door het leven van Miranda...haar bizarre en bijzondere jeugdjaren waar zij opgroeide als geboren, getogen en gedoopte Jehovah's Getuige. Met de paplepel de zakenwereld van kleins af aan heeft leren kennen. De wereld van de handel in onroerend goed en kamerverhuur. Haar leven met het racen en fokken van renpaarden.
Hoe zij daardoor de kracht heeft gekregen zich te ontwikkelen naar de persoon die ze nu is na het overlijden van haar dierbare moeder.
...een sjamaan levend vanuit het loslaten van al...
De 78 beschreven sjamaanse praktijk sessie's geven een goed beeld hoe menselijk leed van jaren geleden omgezet kan worden naar het ware loslaten van al...
Lees meer...
0
0
0
s2sdefault