Miranda Schellingerhout is, werkt en leeft als klassiek Siberisch sjamaan met helder zien, helder voelen, helder horen, helder weten en helder ruiken (zonder rituelen, zonder hallucinogene middelen) als een soort menselijke total body en psyche scan en met homeopathie, ayurveda, bio-resonantie en bloesem therapie. Groot gebracht als geboren, getogen en gedoopte Jehova’s Getuige (waar ik na mijn trouwen zelf uitgestapt ben, het was me immers opgedrongen), fokken van Yorkshire terriërs en renpaarden, jockey en skilerares geweest in haar jeugdjaren, later werkzaam als boekhoudster, ontwikkelde Miranda haar gave op de dag van overlijden van haar dierbare moeder.
Nu, na het overlijden in september 2013 van haar geliefde zielsverwant, haar vader sjamaan Aad. Is haar leven nog meer veranderd. Zijn kamerverhuur pand heeft zij voortgezet.
Zijn kracht heeft hij naar haar toe laten stromen....Zoals hij het haar liet horen...The Circle of Live...
Miranda is een sjamaan en kan tevens heldervoelen/helderzien toekomst zien op afstand (b.v. van TV, magazine, iemand die niet aanwezig is, dieren, overledenen).
Deze ervaring vormde het begin van een nieuwe fase in het leven van Miranda. Haar vader was al jaren sjamaan. Haar Russische overgrootmoeder van vaders kant was ook een sjamaan. Haar opa van moeders kant (van Franse afkomst) was een medium, magnetiseur en hypnotiseur.
Door haar gave ziet, weet en voelt zij de meeste pijn en emotionele klachten van MENS en DIER IN HAAR EIGEN LICHAAM, in bijvoorbeeld HAAR ORGANEN, GEWRICHTEN, OP en IN DE PLEKKEN WAAR MENS en DIER KLACHTEN HEBBEN. Mensen noemen Miranda een menselijke scan.
Miranda kan “zien” in de psyche van mens en dier wat er aan de hand is en wat er aan te doen is.
Tevens voelt de persoon het healende effect die zij doorgeeft (op afstand) door alleen bij de persoon aanwezig te zijn. Dit is een zeer krachtige vorm van healing.
Bepaalde gebeurtenissen kan zij in de toekomst zien, echter niet alles.
De sjamaanse sessies die zij geeft, laten je weer de "ingrediënten" van het leven proeven en ervaren.
Direct ervaart men tijdens de sjamaanse sessie in een paar minuten een verschil van bewustzijn met innerlijke rust, maar ook de innerlijke psychische en lichamelijke veranderingen zonder enige vorm van rituelen of hallucinogene middelen.
Door al het oude wat verankerd zit in je energetische systeem meteen te behandelen vanuit de kern, kan je meteen gaan leven en reageren vanuit deze energie. Iedere behandeling ruimt weer een deel van de oude blokkeringen op, waardoor je steeds meer en sterker in je trillingsniveau door resoneert. De cirkel waarin je bleef leven van het steeds herhalen van bepaalde levenspatronen en situaties doorbreek je. De door resonering gaat steeds vanzelf om uiteindelijk te komen bij jezelf.
Je werkelijke zijn.

 

0
0
0
s2sdefault