boek leven vanuit het pad van bezinning 200
Boek geschreven door Sjamaan Miranda

 

Het pad van bezinning is het levenspad voltooid.
Je hebt oude patronen leren loslaten.
Bent gegaan naar voltooid verleden tijd. Dingen die je ooit heftig hebt meegemaakt, kon je nog wel zien maar de emotie was niet meer in je op te roepen.
Je lichaam en geest wilden dat niet meer en hebben dit voor jezelf afgesloten.
Het pad van bezinning geeft ook nog de nodige emoties, aangezien je definitief op je levenspad bent gekomen.
Wat wil ik nog eigenlijk in het leven.
Wat zijn de ingrediënten die mijn leven verrijken. De levensenergie geven.
Het geeft als je net op dit pad bent gekomen nog de nodige verwarring, omdat je geheel in een nieuwe ofwel vernieuwde levensfase bent terecht gekomen.
Soms lijkt het dat je "terug naar start" bent gegaan.
Het is echter, dat lichaam en geest nu definitief de weg kiezen waar je voortaan vanuit wilt leven.
Jij wilt leven zonder inmenging van anderen.
Eindelijk tot en in jezelf bent gekomen.
De bevrijding van het algehele verleden.
De bevrijding van jezelf in jezelf...

Het boek bestaat uit een uniek onderdeel met columns,waar (oud) klanten zelf hun ervaringen van mijn sessies hebben beschreven en ook wat het voor invloed en veranderingen in hun leven teweeg heeft gebracht.

 Miranda Schellingerhout deed mee aan het TV-programma Het Zesde Zintuig 2008. Ze was te gast bij TMF Live in oktober 2010 en bij BAAS Raymann in december 2015. Ook was ze live bij diverse radio stations. Verschillende bladen en blogs publiceerden artikelen over haar.
In 2017 is het twintig jaar geleden, dat ze met haar dierbare vader Sjamaan Aad, overleden in september 2013 een praktijk sjamanisme, natuurgeneeskunde met homeopathie, bio-resonantie en bloesem therapie startte. Nu is ze al vele jaren werkzaam met haar eigen praktijk waar ze als klassiek Siberische sjamaan uit overerving, sjamaanse sessies geeft om de ware essentie van het leven van de mens terug te brengen. De mens het pad van de sjamaan laat en leert voelen, ervaren, zien, bewandelen met innerlijke rust en harmonie. Verlost van de patronen uit het verleden.

Boekprijs 25,00 euro.
Verkrijgbaar in de praktijk en bij amazon.nl.

Recensie in ParaVisie april 2017
boek leven vanuit het pad van bezinning recentie 200

 

 

BOEKPRESENTATIE
Donderdagavond 6 april 2017 presenteert Sjamaan Miranda om 19:00 uur haar boek bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Ron Davids zal over het boek Leven vanuit het pad van bezinning vertellen en Patrick Kicken neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Victor Meijer zal een aantal gedichten voordragen.
Opgeven voor het bijwonen kan HIER.

0
0
0
s2sdefault