Miranda Schellingerhout is, werkt en leeft als klassiek Siberisch sjamaan met helder zien, helder voelen, helder horen, helder weten en helder ruiken (zonder rituelen, zonder hallucinogene middelen) als een soort menselijke total body en psyche scan en met homeopathie, ayurveda, bio-resonantie en bloesem therapie. Groot gebracht als geboren, getogen en gedoopte Jehova’s Getuige (waar ik na mijn trouwen zelf uitgestapt ben, het was me immers opgedrongen), fokken van Yorkshire terriërs en renpaarden, jockey en skilerares geweest in haar jeugdjaren, later werkzaam als boekhoudster, ontwikkelde Miranda haar gave op de dag van overlijden van haar dierbare moeder.
Nu, na het overlijden in september 2013 van haar geliefde zielsverwant, haar vader sjamaan Aad. Is haar leven nog meer veranderd. Zijn kamerverhuur pand heeft zij voortgezet.
Zijn kracht heeft hij naar haar toe laten stromen....Zoals hij het haar liet horen...The Circle of Live...
Miranda is een sjamaan en kan tevens heldervoelen/helderzien toekomst zien op afstand (b.v. van TV, magazine, iemand die niet aanwezig is, dieren, overledenen).
Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

Velen stellen mij de vraag; waarom ben je niet verder gekomen dan de eerste ronde? Mijn antwoord hierop; ik heb altijd gezegd, de beste Zesde Zintuiger wint niet, want iedereen heeft zijn of haar specialiteit op zijn of haar vlak. Bovendien heb ik mij niet genoodzaakt gezien mij te bewijzen, want ik weet wat ik kan, maar ik weet ook wat ik niet kan. Een volgende ronde zou voor mij een herhaling van de eerste zijn.
Ik heb mezelf ook niet opgegeven. Ik ben gevraagd voor deelname, waarbij ik ook heb aangegeven de eerste ronde voldoende te vinden.
De beoordeling is heel subjectief, omdat het onopgeloste moorden zijn. Dus hoe kan je zeggen wie de waarheid verteld. Ik heb bijvoorbeeld niet zoveel punten gekregen, terwijl naderhand bleek, dat door alles wat ik heb gezegd, de politie de Posbankmoord heeft heropend!
 
Deelname aan het Zesde Zintuig was een belevenis waar ik zeker met plezier op terugkijk.
Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

“Ik ben een,
als geen ander,
ik leef alleen,
maar niet eenzaam,
onbegrepen,
is dat het woord,
zijn mijn innerlijke vragen,
er is namelijk niemand,
die hetzelfde denkt,
voelt en ziet,
geen aansluiting,
niet aards,
niet spiritueel,
wars van rituelen,
blijf ik ,
voortdurend,
in het hoger bewustzijn,
wat en waarom,
is dit mijn levenspad,
ofwel mijn levenslot,
door zo velen geprezen,
echter,
alleen,
op een eiland,
midden in de oceaan,
is het moeilijk,
om het leven,
in al zijn werkelijkheid,
te doorstaan,
hedendaagse dingen,
voor een ieder,
een manier van leven,
van denken,
gaan aan mij voorbij,
zwevend haast,
doorleef ik een leven,
die ikzelf,
vaak niet begrijp,
is alles al voorbestemd?
is alles al vastgelegd?
welke beproevingen,
moet een mens doorstaan,
om te zijn,
wie je bent,
wie je wordt,
innerlijke kracht,
totale harmonie,
lichaam en geest in balans,
maar voor wie en waarom,
als je beseft,
dat je altijd anders zal zijn,
het gevoel gaat dieper,
emotioneler,
het zien,
far beyond,
maakt dat het eiland,
heel erg ver,
zich in de oceaan,
bevindt.”

0
0
0
s2sdefault

Dat handoplegging een heilzame werking heeft, is bekend. Echter, slechts weinig mensen zijn daadwerkelijk in staat de helpende hand te bieden bij lichamelijke en psychische klachten. Op ontspannen wijze wordt bij het eerste consult persoonlijk kennisgemaakt en uitleg gegeven welke mogelijkheden er zijn.
U kunt een totale behandeling krijgen, dat wil zeggen een sjamaanse spirituele healing waarbij Miranda alle klachten in haar eigen lichaam voelt en ziet welk psychische problemen er zijn, gevolgd met bio-resonantie, homeopathie en bloesem therapie. U kunt echter ook alleen voor een reading voor Uzelf of iemand anders komen of vragen stellen aan een overledene of over de toekomst.

Wilt u zelf in contact komen met een overledene dan kan zij u zelf zo sjamanistisch in uw energie krijgen, dat u de antwoorden van de overledene zelf doorkijgt.

En nog veel meer. Doorsnee begint zij direct zonder intake met een reading gevolgd met een sjamaanse sessie en afsluitend met een remedie met homeopathie en bloesem therapie.

U zult zich beslist al snel op uw gemak voelen! U wordt verteld wat u eigenlijk wist, maar zich niet bewust van was.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

Sjamanisme is een manier van leven door innerlijke groei en bewustzijn.

Er zijn sjamanen die of door overerving sjamanen zijn geworden of mensen die door een langdurige en zware leertijd, dat wil zeggen, dat zij vaak ziekten moesten doorstaan, om in staat zijn de natuurlijke en kosmische krachten te gebruiken om een bepaalde verstoring in het totale evenwicht van krachten te herstellen of dreigende verstoringen af te weren.
Sjamanisme is tegelijkertijd mystiek en magie. De oorsprong ligt in Siberie waar de sjamanen DIRECT contact kunnen maken met de geestenwereld. De medicijnmannen/vrouwen van andere inheemse volkeren moeten hiervoor diverse middelen gebruiken.
Sjamanisme is geen religie en kan niet onderwezen worden. Leerlingen van modern sjamanisme leiden niet op tot sjamaan, maar geven leerlingen de mogelijkheid tot het beoefenen van sjamanisme als een spirituele zoektocht.

Het sjamanisme kijkt naar de totaliteit van het leven en zoekt de natuurlijke harmonie tussen de gebieden die normaal verdeeld zijn in medische, psychologische en sociale aspecten.

Op al deze gebieden heeft het sjamanisme een andere kijk en voegt ze bovendien samen tot een delicaat geheel waarvan de harmonie of het evenwicht van wezenlijk belang is voor ons leven en vooral de kwaliteit daarvan.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

Het pad van de sjamaan...vele jaren verder...vele sjamaanse sessies verder, weet ik dat ik iemand niet een sjamaan kan maken maar wel sjamanistisch in het leven kan laten komen. Het pad welke de sjamaan heeft belopen. De hindernissen. De triggers. De pijnen, woede, frustraties. De herhalingen van patronen uit het verleden die je nooit meer ooit wilt ervaren en vooral voelen. Dat pad...ik weet van iedereen waar ze zich bevinden op hun sjamanistische levenspad tijdens de sessies. Hoe ver ze zijn. We belopen allemaal uiteindelijk hetzelfde pad...mijn voetsporen zeg ik altijd. Mooi om te zien hoe mensen bevrijd worden van het verleden wat ook mij ooit lange tijd heeft getekend en levensweg had bepaald. Mooi om te zien, dat het pad van de sjamaan niet alleen leidt naar leven vanuit loslaten van al, maar naar leven vanuit voltooid verleden tijd door de steeds doorgaande door resonering van de sjamaanse sessies op een hoger trillingsniveau waar je zelf geheel niets voor hoeft te doen. Onderga en de kosmos leidt je sjamaanse levensweg.

Kies de behandeling die bij je past. Heb je alleen levensvragen of vragen over anderen, wil je contact maken met een overledene dan is een normale reading de beste behandeling.

De behandeling van een sjamaanse workshop sessie begint met een reading waarbij zij lichaam en geest scant. Meteen voelt Miranda in haar organen wat iemand lichamelijk mankeert en ziet ze in de psyche wat er aan de hand is. Miranda vertelt u wat u mankeert. Zij vraagt niet vooraf wat de problemen zijn.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

Als 10 jarig meisje kreeg ik mijn eerste homeopathische boek in handen. Het was De Kleine Dokter van Dr. A. Vogel. Ik las het helemaal uit en leerde alle medicijnen uit mijn hoofd. In de loop van de jaren ben ik steeds meer gaan lezen over homeopathie en psychologie. Mijn moeder zei altijd, dat het mijn richting was, mijn roeping. Uiteindelijk ben ik boekhouden gaan studeren en bleef er homeopathie, psychologie, natuurgeneeskunde en bloesem therapie naast studeren.

Samen met mijn vader begon ik een aantal jaren geleden een praktijk in de natuurgeneeskunde en begon ik te werken met de Vega-test. Mijn vader werkte als sjamaan.

Mijn moeder kreeg een hersentumor en lag op een gegeven moment zeer kritiek in het ziekenhuis. Mijn moeder had vroeger al gedroomd, dat ze niet oud zou worden, iets aan haar hoofd zou krijgen en blind zou worden en had zich in het beneden gedeelte van een ziekenhuis gezien. Nu lag ze blind op de intensive care. Haar hand vasthoudend, dacht ik….ma…geef me iets om toch na je dood met je contact te kunnen houden.
In de volgende twee weken begon ik hoofdpijnen van andere mensen over te nemen. Aangezien ik zeer nuchter ben grootgebracht en door mijn vroegere geloof ook anti-occult was, dacht ik, dat het paranormale niet echt kon bestaan. Al die verhalen over helderzien en toekomst zien. Hoe kwam iemand daar op? Natuurlijk zag ik hoe mijn vader met zijn gave omging, hoe alles klopte wat hij zei. Het was wel mijn vader dus daar kon ik niet om heen. Anderen vertrouwde ik echter niet.
Op de dag dat mijn moeder overleed, hield ik iemand aan de hand vast en voelde alles van dat persoon in mijn eigen lichaam. Op de plaatsen waar het persoon ook last had. Vol ongeloof en verbazing volgden nog meerdere van deze ervaringen. Aanvankelijk dacht ik weer…dit kan niet. Eigenlijk bleef ik me ook verzetten tegen deze onzin. Ik had er immers nooit in geloofd.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
De triggers zijn verdwenen.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
Het oordelen, veroordelen en beoordelen verdwijnt.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
De warmte in het huis weer zichzelf verwarmd.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
De liefde door je gehele wezen vloeit.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
De kracht van het verleden naar een dag in de toekomst automatisch doorleeft.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
De macht van het verleden nooit meer de macht over het heden bepaalt.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
Zullen de mensen gaan inzien dat we allemaal gelijk zijn.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
over een vlakte helderder die belicht is met de zonnestralen van de kosmos.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
Zal men gaan beseffen,
dat de koestering van jezelf bij jezelf begint.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
Je het leven durft te vieren.

Dan heb je de weg naar jezelf gevonden.
De koestering van jezelf in jezelf.
Van daaruit kan je vanuit liefde leven.

Als de wind zou waaien als in een warme zomer,
Acceptatie van jezelf zal leiden van nooit meer jezelf presenteren,
maar geheel jezelf zijn...

0
0
0
s2sdefault