Het Zesde Zintuig, doorgestoken kaart? - paranormaal.blog.20081115

De bron is bekend bij de redactie maar zal deze NIET onthullen. Maar laat ik beginnen met nieuws dat ook Miranda Custic-Schellingerhout mij toezond.

Er is al een hoop gedoe losgebroken nu na de onthulling van Jan Berlijn, woordvoerder van Sapaho over het gestolen format en het heeft mensen in beweging gezet. De verhalen gaan alle kanten op, op dit moment, echter een lijn komt steeds terug. Helaas moet ik zeggen.......... alles voor de kijkcijfers waar het TéVé Holland betreft dan.

Wat is opvallend in de aankondiging van het te plannen programma in het voorjaar. Petra is ineens de winnaar van serie 1????? Ik kan me vergissen maar dat is toch echt Marchien Bakker en reken maar dat ik van een bron vernomen heb dat ze niet eens de moeite hebben genomen om Marchien Bakker te bellen. Die moest dit uit de pers vernemen!!!!! En wel dat nummer 2 als winnaar wordt opgevoerd. Schande vind je niet?

En er is meer gedoe om serie 2 kan ik je vertellen. Uit monde van Miranda wordt veel bekend, ze is boos over het gebeuren met haar reading van de Posbankmoord, maar mocht onder geen enkele voorwaarde door in de serie. Ten koste van Nicoline moest ze het veld ruimen. Vaststaat dat Miranda een andere lezing gaf dan Nicoline, het was GEEN homomoord en dat weten we inmiddels allemaal. De broer van het slachtoffer stelde tal van vragen aan Miranda, maar dit hebben we niet gezien.

Van Leroy, een andere kandidaat staat in de Story een beklag over de puntentelling! Dat is natuurlijk niet goed gevallen. Maar of Leroy met Story zelf heeft gepraat? Men zegt dat geruchten achter het verhaal zitten.

Alle deelnemers van serie 1 en 2 muv van Marchien en Liesbeth (serie 1) Marcel (serie 2) zijn in juni 2008 opgetrommeld om te praten over een nieuw format. Laat dit de periode zijn waarbij ook Jan Berlijn namens Sapaho in gesprek was met Hans Dekker echter Jan wist niets van die andere gesprekken! Miranda kreeg een verbod te praten over haar reading met de pers! En werd pas deze week gebeld met de meededeling zich beschikbaar te houden. Miranda heeft echter geen contract met Hans Dekker dus ziet niet in waarom ze dat zou moeten doen. De deelnemers ondertekenen een contract voor de opnames. Degenen die doorgaan krijgen een nieuw contract en zitten dus vast aan het programma.

En dan hebben we nog die andere bron, die bij mij bekend is.

Die weet te melden dat inmiddels van een 6 tal bekende paragnosten (bijvoorbeeld Jaap van den Bold, geweigerd en Liesbeth van Dijk, Leomiek uit de 2de serie) met een goede cv zijn gevraagd omwille van de kijkcijfers en slagen van het programma. De bekenden kwamen veelal in de finale of wonnen het programma. Hieruit kun je dus concluderen dat een selectie dus onzin is. Natuurlijk de mensen die zich aan hebben gemeld zijn door een selectie geweest, echter dit geldt niet voor alle deelnemers dus! De meesten zijn niet eens door de selectie gekomen zegt de bron dus Hans moest iets doen. Hij voegde bekende paragnosten toe. Uit het programma zelf zag je ook wel een verschil tussen de kandidaten. De gevraagden gingen hoe dan ook door, de minder goede kandidaten vielen door de mand EN de geselecteerden voor de volgende ronden konden door betere kandidaten niet worden verslagen. Dan werd de puntentelling wel aangepast.

Van de "mindere kandidaten" werden slechts de punten uitgezonden die niet goed "lijken". Echter van Miranda weten we hoe het gegaan is he. Men kan dus niet meer stellen dat er geen sprake van manipulatie is geweest van de programma makers. En dit is voor de kandidaten die het "achter de schermen" goed deden toch een hard gelag lijkt mij. Stel je bent beter dan bijvoorbeeld Peter Van der Hurk maar je mag niet door omwille van de kijkcijfers!! Leuk voor bijvoorbeeld Samra en Vanessa die toch wel degelijk hebben bewezen ontzettend goed te zijn. Of bijvoorbeeld Miranda en Henk Jan Akse uit de 2de serie, ze waren veel beter dan wij hebben mogen zien!

Inmiddels is onder een groeiend aantal kandidaten toch de nodige twijfel en woede ontstaan. Zeker met alles wat in het nieuws naar boven komt over hoe men met ze is omgegaan. Of hoe ze nu worden behandeld. Slechts met goedkeuring mag men met de pers praten, echter is schijnt wel een lijst te zijn met namen van mensen die mogen praten.

Tenslotte valt het op dat de meeste gevraagde kandidaten ook gaan verschijnen in het nieuwe gestolen format. Denk aan Peter, Petra en Tessa. En Nicoline. Ingomar weet ik niet.

Bekend is ook dat een bekende paragnost zich in de kijker willen spelen bij Hans Dekker en daarbij juist opvallen in acties tegen dit soort publicaties. Op zijn weblog staat dat hij een restart voor hem zelf op TV verwacht in het voorjaar van 2009. En zijn acties gaan ver hoor in het uiten van meningen en beledigingen.

Het zal nog lang doorgaan denk ik en ik vrees dan ook voor dit programma bij RTL 4. Ik denk niet, en dat meen ik serieus dat dit nog doorgaat.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

0
0
0
s2sdefault