kovandijk-miranda

Bron: www.kovandijkvertelt.nl

Sjamaan Miranda helpt je van je verslaving af - kovandijkvertelt.201106

Miranda Custic Schellingerhout is de laatste tijd veelvuldig in de media. "Bekend van radio en televisie", zoals vele paragnosten vaak ten onrechte achter hun naam plakken, gaat bij Miranda wel degelijk op. We leerden haar kennen door het Zesde Zintuig waarin ze verbluffende uitspraken deed over de moordenaars van hardloper Alex Wiegmink. Ondanks haar aanwijzingen is die zaak niet opgelost. Dat ligt niet zozeer aan Miranda maar aan de onwil van de autoriteiten om de aanwijzingen van Miranda grondig te onderzoeken.

Miranda is meer dan een paragnost. Ze is een Sjamaan en houdt zich vooral bezig met therapieën voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Last van overgewicht of verslaafd aan (soft)drugs? Wie de workshops sjamanisme van Miranda volgt maakt grote kans van verslavingen en gewichtsproblemen verlost te worden. Volgende maand een groot artikel over Miranda in Santé. We blikken vooruit.

Wat is dat sjamanisme nu precies? Ik citeer Wiki: "Het meest kenmerkende aspect van sjamanisme is dat er beweerd wordt direct contact te maken met de geestenwereld door in trance te geraken. Een sjamaan is een soort priester die in zijn gemeenschap de communicatie met de geestenwereld verzekert en magie aanwendt om zieken te genezen, voorspellingen te doen en gebeurtenissen onder zijn controle te brengen." Het sjamanisme is geen religie maar een verzameling wijsheden en rituelen die naar schatting 8000 jaar oud is.

Moeten we bij een sjamaan ook denken aan vormen van voodoo? De moderne sjamaan heeft weinig gemeen met de medicijnmannen zoals we ze ons voorstellen bij inheemse stammen. Het sjamanisme is feitelijk een overkoepelend begrip voor traditionele geloven en praktijken uit verschillende culturen. Miranda beoefent het zogenaamde Siberische sjamanisme. De overgrootouders van Miranda komen uit Rusland. Haar vader, ook een sjamaan, bracht Miranda de kennis over het sjamanisme bij. De Franse moeder van Miranda was ook paranormaal begaafd. Helaas is ze vrij jong gestorven maar Miranda zegt bijna dagelijks met de geest van haar moeder in contact te staan.

Het sjamanisme gaat ervan uit dat klachten ontstaan door de beschadigingen en blokkades die we opdoen in de loop van ons leven. Om de pijn die ons is aangedaan niet te voelen vluchten we weg in drugs- en alcoholgebruik of foutief eetgedrag. Een sjamaan dringt door tot de kern van ons probleem en legt daar een soort beschermend vlies overheen. Er zijn geen rituelen voor nodig om dit te bereiken. Een Siberische sjamaan heeft direct contact met zijn spirituele helpers. Na de allereerste sessie "voelt" de cliënt onmiddellijk verlichting.

In dit interview met Mabel van den Dungen zegt Miranda: "Als je na de inwijding in het symbolisch bewustzijn het oude hebt losgelaten, ga je leven vanuit harmonie, compassie en acceptatie van wat is. Dat evenwicht zorgt voor innerlijke kracht. Door het loslaten bereikt men de staat van verlichting en komt er geen negatiefs meer binnen. Je ziet, voelt en ervaart nog wel, maar niets haalt je nog uit je innerlijke balans."

Miranda geeft korte workshops sjamanisme. Feitelijk bestaat de workshop uit 4 individuele consulten. Bij de eerste sessie scant ze je lichaam aan de hand van je energie. Op die manier neemt zij fysieke en energetische blokkades waar. Vervolgens stelt ze een remedie samen van meer dan 130 verschillende ingrediënten waaronder bloesem- en edelsteen essences in pure vorm of homeopathische en bio-energetische middelen. De remedie is bedoeld als ondersteuning voor de inwijding in het sjamanisme.

Miranda: "De richting die ik probeer op te gaan in de workshop is iemand zelf te laten (helder)voelen en (helder)zien via zijn eigen energie. Je leert zelfstandig de diepere bewustzijnslagen te betreden en komt zo in contact met je eigen gidsen die je de kracht en kennis zullen geven. De eerste workshop heeft als doel innerlijke kracht en sirene rust te bereiken. Ik geef ook een vervolg workshop: de spirituele reiniging. Daarbij gaan we werken aan het loslaten van het verleden. Mijn cliënten ervaren een innerlijk douche; we spoelen als het ware alle narigheid weg."

Word iedereen, met de kennis van het sjamanisme opgedaan in je workshops, zijn eigen paragnost? Miranda: "Ons lichaam en geest bezitten helende krachten maar ook paranormale gaven. Gewoontegetrouw lopen we met een kwaaltje naar de dokter en krijgen we een pil. In veel gevallen gaat de kwaal daarmee over. Lastiger wordt het voor chronische aandoeningen en geestelijke problemen. Die los je niet met een pilletje op. De oorzaak van veel ellende zit diep in onszelf weggestopt. Met behulp van het sjamanisme kunnen we doordringen tot de bron van het kwaad. We leren te begrijpen hoe en waarom onze klachten of verslavingen zijn ontstaan en wat we er aan kunnen doen. En we leren onze intuïtie te benutten."

De kosten van de workshops die Miranda geeft vallen alleszins mee. Beide workshops bestaan uit 4 sessies. Inclusief de scan en de remedie betaalt de cliënt per workshop 250 euro. Dat is goedkoper dan 4 afzonderlijke consulten. Indien het beoogde resultaat bereikt wordt ook vele malen voordeliger dan langdurige therapieën die door het reguliere circuit worden aangeboden.

0
0
0
s2sdefault