Dat handoplegging een heilzame werking heeft, is bekend. Echter, slechts weinig mensen zijn daadwerkelijk in staat de helpende hand te bieden bij lichamelijke en psychische klachten. Op ontspannen wijze wordt bij het eerste consult persoonlijk kennisgemaakt en uitleg gegeven welke mogelijkheden er zijn.
U kunt een totale behandeling krijgen, dat wil zeggen een sjamaanse spirituele healing waarbij Miranda alle klachten in haar eigen lichaam voelt en ziet welk psychische problemen er zijn, gevolgd met bio-resonantie, homeopathie en bloesem therapie. U kunt echter ook alleen voor een reading voor Uzelf of iemand anders komen of vragen stellen aan een overledene of over de toekomst.

Wilt u zelf in contact komen met een overledene dan kan zij u zelf zo sjamanistisch in uw energie krijgen, dat u de antwoorden van de overledene zelf doorkijgt.

En nog veel meer. Doorsnee begint zij direct zonder intake met een reading gevolgd met een sjamaanse sessie en afsluitend met een remedie met homeopathie en bloesem therapie.

U zult zich beslist al snel op uw gemak voelen! U wordt verteld wat u eigenlijk wist, maar zich niet bewust van was.

Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit het loslaten van al, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden, maar de pijn en alles er omheen komt niet meer zo bij je binnen.
Je gaat weer genieten van de ingredi├źnten van het leven.
Echte liefde en genegenheid is het mooiste wat er is.
De sjamaanse sessies maken mensen zodanig, dat ze teruggaan naar hun essentie. Ze resoneren vanzelf en je hoeft er niets voor te doen. Je hoeft er niet in te geloven en je kan het zelfs niet tegenhouden, omdat het je puurste vorm van zijn naar boven haalt. Uiteindelijk ga ja van loslaten van al naar voltooid verleden tijd...

0
0
0
s2sdefault