eagle300Het pad van de sjamaan...

Een traject ofwel workshop om begeleiding te verkrijgen op het sjamanistische en/of paranormale levenspad behoort ook tot de mogelijkheden.

Het is echter geen cursus , maar de weg naar innerlijke kracht die naar mate je verder bent in de sjamaanse sessies je bewustzijn niveau zodanig veranderen dat je vanzelf het sjamanistische levenspad gaat bewandelen.

Eigenlijk is de workshop sjamanisme een sterkere vorm van de sjamaanse reading/healing sessie. Ook zeer goed als sjamaanse coaching/councelling sessies inzetbaar.

Iedereen ervaart vooral een intens diep sereen rustgevoel in zichzelf na de sjamaanse inwijding.

Het houdt in bij de eerste workshop sessies, dat eens in de ongeveer 4 weken (moet er ongeveer tussen zitten) we een afspraak maken om de helende en de genezende krachten te openen door middel van mijn sjamaanse helende krachten. Bij de volgende workshop sessies kan een langere periode tussen zitten. Je resoneert dan nog steeds gewoon door.

Ook krijgt men op dat moment een door mij samengestelde remedie die het hoger bewustzijn verder zal stimuleren gecombineerd met bio-resonantie en homeopathie in het flesje. Bij elke sessie krijgt men gratis een nieuwe remedie.

Daarna zal ik de betreffende persoon eerst een sjamaanse inwijding geven waardoor het hoger bewustzijn (verder) geopend zal worden.

Tijdens de sjamaanse inwijding komen er bij mij beelden door waar blokkade's zitten. Deze hef ik meteen op. Ook de persoon zelf kan beelden, kleuren en bepaalde emotie's ervaren waardoor ze begrijpen hoe en waar ze in het leven staan.

De sjamaanse workshop sessies hebben een bepaalde overeenkomst met REIKI opleidingen, zoals het openen van je energiekanalen, het ontvangen van energie en energie geven, afsluiten van energie van een ander, je accu opladen, tot rust komen (bij mij zonder meditatie), de verbinding van het geheel voelen. 

Ook heeft het een bepaalde gemeenschappelijke overeenkomst met EMDR om van trauma's etc. af te komen met het verschil dat EMDR de herinneringen steeds probeert op te roepen en met oog bewegingen en geluiden steeds opnieuw je laat herbeleven totdat je de herinnering niet meer als pijnlijk ervaart.

De sjamaanse sessie laat niet terug gaan naar de ervaring, want door her te beleven onderga je het weer opnieuw. Juist door alles steeds verder los te laten ga je de herinneringen zowat wissen waar je door de resonering niets voor hoeft te doen. 

Echter sjamanisme is ook een levenswijze.

Zonder een vorm van visualisatie, meditatie kom je in een algehele totale rust stand.

Een therapie van moeiteloosheid; alles gebeurt vanzelf en resoneert vanzelf door.

Meditatie zie ik nog steeds als een activiteit. Je concentreert je immers om jezelf leeg te maken. Naar een hoger bewustzijnsniveau te komen.

Een sjamaanse sessie brengt je meteen in dit bewustzijnsniveau waarvoor je niets hoeft te doen. Alleen ervaren. Loslaten gaat vanzelf.

Na het volgen van de sessies kom je anders in het leven te staan. Ervaar je het leven anders. Laat je alles los waar je normaal een issue van zou maken. Tijd gaat aan je voorbij.

Na elke sessie zal je bewustzijnsniveau verhoogt worden. Ook na het afronden van de workshops kan je je bewustzijnsniveau steeds meer verhogen na elke afzonderlijke sessie.

Losse sessies zijn ook zeer goed gebleken als er stressvolle gebeurtenissen te wachten staan/gebeuren. Bijvoorbeeld voor examens, sollicitatie gesprekken, aanvang nieuw schooljaar, vliegangst, verhuizing, scheiding, overlijden, etc. Een sessie brengt je meteen in rust en balans. Ook fijn om eens in de zoveel tijd weer geheel in balans en rust gebracht te worden.

Na elke sjamaanse sessie zal je bewustzijns niveau vanzelf hoger door resoneren.

 

Tijdens de eerste workshop sessie ga ik eerst een energetische beschermlaag om je heen maken van je kruin over je gehele lichaam. Daardoor zal je kunnen ervaren, zien en voelen zonder dat alles binnen kan komen waardoor je uit balans kan worden gehaald. Hierdoor zal je ook merken, dat hetgeen wat voor jou belastend is, niet meer als zodanig binnen kan komen. Ook goed voor bescherming tegen voodoo.

Daarna ga ik energetisch het gehele lichaam en geest in een serene rust en evenwicht brengen. 

Door de energie door en om je heen te laten stromen, zal je volkomen de balans in jezelf gaan voelen.

Het orgaan/organen, dat klachten veroorzaakt behandel ik energetisch waardoor deze ook een beschermlaag krijgt.

Bij de tweede workshop sessie gaan we naar de kern. Daar bij het hart, om geheel bij en in ons zelf te komen. Dit is meestal een heftige ervaring, omdat men veelal bang is zichzelf zo diep te betreden.

Bij de derde workshop sessie gaan we naar de 6e chakra. Deze wordt betreden en ik laat energetisch deze in contact komen met de kern. Dit geeft een sterk gevoel van "mogen zijn wie je bent, kunnen zijn wie je bent". Veel migraine/hoofdpijnklachten zijn gerelateerd aan deze chakra verbinding.

Bij de vierde workshop sessie gaan we de kruinchakra helemaal openen en laat ik energetisch de kern met het 6e chakra geheel in verbinding komen met het 7e ofwel kruin chakra. Je komt als het ware boven op je kruin te zitten. Als de energetische energie zodanig doorgestroomd is, ga je steeds meer lichter worden in je hoofd. Je hebt nu het hoogste bewustzijnsniveau bereikt. Je voelt je los van al en zal zelf ervaren hoe je gaat zweven. Symbolisch als een arend zal je zweven; alles zien, weten, kunnen gaan waar je wilt, weten wat je wilt in je leven, alleen dat oppakken wat voor jou nodig is, los van al....volkomen in je eigen kracht....is de Verlichting bereikt.

Vijfde workshop sessies sjamanisme; Vanuit de 10e chakra ga je verder met trance reizen maken. Vanuit de 10e chakra laat je alles naar de kosmos teruggaan en ga je naar voltooid verleden tijd. Alles wat vroeger sterk binnen kon komen, kan je nog wel zien maar niet meer ervaren als ooit. 

Zesde workshop sessies sjamanisme: De weg naar bezinning... Als je alle workshop sessies hebt gedaan ben je in een ander leven beland. Wat iedereen belangrijk vindt gaat aan jou voorbij. De essentie van het leven ben je gaan ervaren. De ingrediënten van het leven proef je in je dagelijkse leven. Waar je vroeger op een heftige manier op zou reageren gaat aan je voorbij. Haat en wrok zijn uit je systeem vertrokken. Het is tijd voor bezinning. 

De visioen trance reis sessies zijn apart of tijdens een normale sessie te doen. Deze zijn echter niet goed om meteen mee te beginnen daar je eerst een aantal keren moet zijn door geresoneerd. Ervaar zelf je beelden, gevoelens, symbolieken die ik als sjamaan door krijg echter zonder enige vorm van hallucinogene middelen.

 

De eerste workshop sjamanisme heeft het effect, dat waar je als onbevangen kind begonnen bent om alles wat je in het leven hebt meegemaakt. Wat je nu heeft gevormd, geduwd in een richting waar je je niet prettig in voelt. Vast bent komen te zitten. Je vanuit oude trauma's en triggers steeds weer reageert, gaat loslaten. Je kan het verleden nog wel zien, maar niet meer zo voelen. Je wordt meer toeschouwer in het leven. Na de sessies kan je op bepaalde gebeurtenissen pittig of emotioneel reageren, omdat oude trauma's je een trigger geven. Je valt niet terug, maar het gevoel kan je hebben dat je dat wel hebt. Het is een soort energetische correctie door een herkenning en daarna weer doorgaan zonder dit litteken. Het aantal triggers is ook weer afhankelijk hoeveel je hebt meegemaakt in je leven.

Tijdens de eerste workshop van vier sessies wordt aandacht gegeven aan;

- op sjamaanse manier leren voelen en zien wat men binnenkrijgt en dit op de juiste manier te leren interpreteren

- geheel in jezelf terugkomen als je helemaal in de knoop zit met jezelf, vooral zeer effectief voor mensen met psyschische problemen, jongeren (pubers)

- gehele rust ervaren in lichaam en geest

- compleet loslaten van alles

- leven vanuit een sterk innerlijk gevoel

- de betekenissen van de symbolische en voorspellende dromen

- het hoger bewustzijn, hoe dit te laten aarden, te ervaren en de veranderingen op het levenspad te aanschouwen.

- Verlichting bereiken

 

De richting die ik probeer op te gaan in de workshop, is om iemand zelf te laten (helder)voelen en (helder)zien via zijn eigen energie. Om die te richten op een persoon die men kent. Of te richten op diverse levensvragen. Om zelf te ervaren hoe het is om alles in zijn geheel binnen te krijgen en het ook te kunnen herkennen en formuleren.

Je leert zelfstandig de diepere bewustzijnslagen te betreden en komt zo in contact met je eigen gidsen die je de kracht en kennis door zullen geven.

Tijdens het door resoneren ga je merken, dat je meer jezelf terug gaat trekken. Je hebt behoefte aan rust. Aan alleen jezelf. Om vanuit die rust, weer terug te komen in jezelf.

Mensen die al paranormaal zijn aangelegd zullen door de sjamaanse inwijding deze vermogens sneller en sterker verkrijgen.

De oefeningen en de aanwezige sjamaanse energie hebben een sterke helende invloed waarbij emotie's vrijkomen.

De workshop is zeer waardevol voor je persoonlijke intuitieve ontwikkeling. Op deze manier leer je je intuitie beter te gebruiken en ga je weten wanneer je ratio het overneemt.

Dit is bijzonder handig om dit in het dagelijkse leven te kunnen gebruiken. Vragen of gebeurtenissen waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt, kan je aan jezelf stellen waarop je door de workshop trainingen, je eigen antwoorden krijgt.

Je leert jezelf bij je eigen innerlijke kracht te komen. Je zal steeds meer vanuit je innerlijke kracht op situatie's reageren zonder na te denken. Het vertrouwen in jezelf zal sterk toenemen. 

Dit alles is zeer geschikt voor mensen die al sterk bezig zijn met het paranormale en sjamanisme. Ook voor degene die het leven anders willen gaan ervaren vanuit sjamanistisch gevoel.

Echter ook voor degene die zich hier verder in willen verdiepen en nog vele onbeantwoorde vragen hebben hoe zij om moeten gaan met alles wat zich tussen hemel en aarde bevindt.

Hoogsensitieve en/of paranormale kinderen zullen ook zeker baat bij deze workshop hebben.

De workshop is bijzonder effectief gebleken voor mensen die al een praktijk met coaching/counselling of paranormaal hebben; zij zullen zich daardoor sneller gaan ontwikkelen en deze vermogens sluiten goed aan hun praktijk werk.  

Echter ook voor mensen die in het bedrijfsleven zodanig sterk in hun innerlijke balans willen komen te staan, dat ze vanuit een sterke innerlijk weten vertrouwen kunnen hebben op hetgeen wat bij hun binnenkomt. Je gaat leven vanuit jezelf zonder dat je jezelf moet presenteren. Zonder de angst wat een ander over je zal denken.

Mensen die volkomen psychisch in het leven zijn vastgelopen, zo ook pubers, zijn zeer gebaat bij deze workshop. Ook zeer geschikt voor trauma- en rouwverwerking.

Kortgezegd, het leven wordt er een stuk makkelijker op.

In principe komt het veel overeen met MINDFULNESS; zich bewust zijn, voelen en ervaren van alles wat zich voordoet in het hier en nu zonder daar over te oordelen of het te willen veranderen. Echter deze vorm is anders, omdat er met sjamaanse energie wordt gewerkt die diepere lagen energetisch kan bereiken.

De workshop zal individueel 4 keer sessies van 3/4 uur worden gegeven; 290 euro bij vooruitbetaling of 80 euro per keer inclusief remedies. 

Het is  mogelijk om een keer een sjamaanse workshop sessie te proberen. In de praktijk is echter gebleken, dat je vier keer nodig hebt om een goed resultaat te behalen bij de eerste workshop sessies. Vooral om alles wat je ooit hebt vastgehouden los te kunnen laten. Na de derde sessie merk je zelf, dat je geest bevrijd wilt zijn en uit wilt vliegen. Deze serie doe je ook nooit overnieuw. 

Tijdens de workshop wordt vooral het Kroonchakra geopend en binnen gegaan. Deze open ik tijdens de sjamaanse inwijding.

Normaal proberen velen deze te openen door oefeningen van doelmatige eenzaamheid, diepe overweging, stilte, langdurig vasten, reflectie, retraite, kloosters, meditatie, yoga en zoektochten in de natuur.

Mytologisch hoort de adelaar bij het Kroonchakra maar ook bij het sjamanisme.

Het Krooncharka bereikt de hoogste vorm van spiritualiteit en geeft ons de staat van Verlichting.  Verlichting leidt vaak tot het verwerpen van wat we waren, om te kunnen worden wie we willen zijn.

Als het Kroonchakra zich opent, brengt het gedragsveranderingen en een positieve visie op het leven terweeg. Het ego, dat ons laat onderscheid maken, veroordeelt, heeft niet langer de leiding in onze geest. Hiervoor komt in de plaats compassie, een gevoel van eenheid met het leven en zelfacceptatie.

Zodra we kunnen leven met een geopende Kroonchakra, beginnen we dankbaar te worden voor ons leven zoals die is. We kunnen onze levenservaringen een plaats geven, accepteren  we de beproevingen en problemen die onze geest heeft gevormd.

Door ons te realiseren dat het leven niet anders zou kunnen zijn dan dat het is, zijn we in staat om te genieten van hoe we nu zijn.

We worden tot het bewustzijn gebracht, dat onze mentale en emotionele verandering ons leidt naar een beter leven en geeft ons de innerlijke kracht om dit pad te volgen.

We accepteren dat we ons leven niet enkel in eigen hand hebben, waardoor we angsten en lasten aan de hogere macht over kunnen laten en we kalmer blijven in situatie's van pijn, verlies, scheidingen, angsten.

We worden hierdoor veerkrachtiger en staan we open voor de nieuwe mogelijkheden die op ons levenspad komen.

Hoe meer het Kroonchakra geopend is, hoe vrijer we worden om in vreugde, harmonie en sereniteit te leven.

De kracht van het Kroonchakra bereikt zijn hoogtepunt op het punt van de Verlichting. Dit is de meest verheven staat van bewustzijn die het menselijk bewustzijn kent omdat men direct verbonden is met de bron en met alles een wordt.

Wanneer iemand het leven laat ontvouwen zonder gehechtheid of onverschilligheid, zich met niets identificeert, is dat het teken dat je Verlichting bereikt hebt.

Dat is ook sjamanistisch leven en daar hoef je geen sjamaan voor te zijn.

Daarom is de workshop een verrijking voor degene die het sjamanistische levenspad op willen of voor degene die willen kunnen leven vanuit het Kroonchakra.

 

Tweede workshop sessies sjamanisme:

Na de eerste workshop is er een tweede workshop die gericht is om vanuit het Hoger Zelf te leven; een spirituele innerlijke schoonmaak van al wat vast is gaan zitten in lichaam en geest van het verleden. 

Mensen ervaren het als een innerlijke douche die met wit licht, volkomen begeleid met je Hoger Zelf begint vanuit de psyche, geheel afzakkend door het lichaam naar beneden gaat om zo alles te kunnen verlaten wat vastzat en zo door te kunnen groeien geheel in een spiritueel eigen bewustzijn.

Bij de eerste workshop hebben we de staat van Verlichting kunnen bereiken en van daaruit gaan leven.

Echter geeft dit weer een andere levensvorm aan, waar zowel jij als de personen om je heen aan moeten wennen hoe je nu anders in het leven bent komen te staan.

De spirituele krachten worden veel sterker waargenomen. Begeleiding om volkomen spiritueel in je kracht te komen staan en het energetisch reinigen van alle organen, weefsels en trauma's op een nog dieper niveau zijn de hoofdthema's van de tweede workshop.

Wederom begint elke workshop met een sjamaanse inwijding en met een remedie die in dit geval werkt om vanuit spiritueel leiderschap te kunnen leven. Volkomen kunnen gaan vertrouwen op wat je spiritueel ontvangt en je geheel af te kunnen sluiten van alle invloeden en trillingen van andere personen en situatie's.

Wetend dat alles wat spiritueel binnenkomt, voor jou bedoeld is.

Zorgen dat we niet "wegvloeien" noch "verharden" door alle inkomende informatie, gevoelens en beelden.

Zorgen dat we op hetzelfde moment onszelf psychisch kunnen openen en afgrenzen.

Als we dat bereiken, "kloppen" onze gevoelens en zien.

Dan ben je spiritueel in evenwicht en spreekt als persoon met een stem.

De energetische reiniging met wit licht compleet in contact met je Hoger Zelf door alle organen, bloedbanen, lymfeklieren, weefsels, verkrampingen, etc. geven een verschoond gevoel en stimuleren tevens deze. Ook komen trauma's op een ander niveau die nog in een diepre laag vast zaten naar boven.

Deze soort sessie gebruik ik ook om bepaalde ziektes/problemen te reiningen in een tussentijds consult.

De sessies zijn 4 keer 3/4 uur inclusief remedie; 290 euro bij vooruitbetaling of 80 euro per keer.

De tweede workshop is alleen te volgen als de eerste workshop is gevolgd, aangezien het Kroon ofwel kruin chakra eerst geopend dient te worden. Deze sessies zijn ook goed gebleken als onderhoudsbeurt of als je bepaalde situatie's hebt meegemaakt en weer in je balans gezet wilt worden. Daarom zijn ze ook goed los te volgen. Tijdens de sessie komt vanzelf vanuit de komos aan bod, wat er gereinigd of in balans gezet moet worden.

 

Derde workshop sessies sjamanisme;

Onder mijn begeleiding ga je trance reizen maken vanuit de 8e chakra.

Je leert de techniek om trance reizen te gaan maken en zo antwoorden te krijgen op de voor jou belangrijke vragen.

Deze trance reizen kan je later ook thuis doen.

Het leren "vertalen" van de symbolen zal een onderdeel zijn die geleerd worden tijdens de trance reizen.

Bij deze sessie's worden geen rituelen, trommels, etc. gebruikt.

Je leert af te stemmen op je eigen energie of op die van iemand anders.

Van de 8e chakra gaan we van bovenaf de Goddelijke gouden energie rondom je te laten stromen.

Op deze manier zal je zelf in staat zijn trance reizen te gaan maken en anderen kunnen voelen en ervaren waarover je wat wilt weten.

We gaan naar je sjamaanse levensboom.

Naar de wortels van het verleden waar nog bepaalde gebeurtenissen of emotie's zitten die jouw leven beinvloeden.

Ook kan het zijn, dat we tijdens de trance reis naar je voorouders afreizen. Dit gebeurt als het nodig is vanzelf tijdens de sessie.

De trance reis sessie's zijn heel sterk om vooral naar de onderwereld ofwel het verleden af te reizen en daar waar je ooit veel pijn is aangedaan of een diep trauma hebt opgelopen, deze te herkennen en te kunnen helen.

Het onderbewustzijn wordt naar het bewustzijn gebracht.

Ook gaan we tijdens de trance reis sessies naar het heden en naar de toekomst.

De sessies zijn 4 keer 3/4 uur; 290 euro bij vooruitbetaling of 80 euro per sessie.

 

Vierde workshop sessie's sjamanisme;

Vanuit de 9e chakra gaan we verder met de sjamaanse sessies.

Echter nu gaat de Goddelijke gouden energie stromen van bovenaf door lichaam en geest.

Word je als het ware helemaal uit jezelf naar boven getrokken. Een prachtige ervaring.

Ga je werken met de Goddelijke gouden energie tussen je handen.

Een combinatie met trance reizen naar de wortels van je sjamaanse  levensboom vanuit dit trillingsniveau is ook mogelijk al naar gelang de richting die we worden gestuurd vanuit de kosmos.

Wederom komen er trauma's naar boven of problemen die op een nog diepere laag verborgen zaten en weggehaald worden. Je trillings niveau is nu al zodanig dat je veel sterker in het leven bent komen te staan. Beslissingen bent gaan nemen die jij voor jezelf bewust hebt genomen voor jouw levenspad. Wetend dat je altijd kosmisch begeleid wordt.

Vierde workshop sessies sjamanisme; 4 keer 3/4 uur; 290 euro na vooruit betaling of 80 euro per sessie.

 

Vijfde workshop sessies sjamanisme;

Vanuit de 10e chakra ga je verder met trance reizen maken.

Je gaat samen met mij en de hoge kosmische energie van de 10e chakra door je lichaam en geest.

Je ervaart zelf het voelen op deze hoge trillings niveau.

Deze sessies zijn dusdanig, dat je door alle eerdere resoneringen zo hoog in je trillings niveau bent beland. Dat je volkomen wordt meegenomen door een prachtige reinigende energie en het ervaren van al wat liefdevol is rondom en in jezelf.

Tijdens deze sessies sturen we vanuit de 10e chakra de nog diepere lagen van trauma's en problemen naar de kosmos terug. Ze verlaten je lichaam en geest. 

Het verleden is niet meer losgelaten...het is voltooid verleden tijd.

 

Vijfde workshop sessies sjamanisme; 4 keer 3/4 uur; 290 euro na vooruit betaling of 80 euro per sessie.

De workshop sessies sjamanisme zijn uitsluitend na elkaar te volgen. Eerst moet steeds de eerste, de tweede etc. workshop worden afgerond om door te kunnen gaan naar de volgende workshop. Dit heeft te maken dat je trillingsniveau steeds hoger wordt. De workshop sessies sjamanisme bestaan ieder altijd uit 4 sessies.

 

Zesde workshop sessies sjamanisme: 80 euro per sessie.

De weg naar bezinning...

Als je alle workshop sessies hebt gedaan ben je in een ander leven beland. Wat iedereen belangrijk vindt gaat aan jou voorbij. De essentie van het leven ben je gaan ervaren. De ingrediënten van het leven proef je in je dagelijkse leven. Waar je vroeger op een heftige manier op zou reageren gaat aan je voorbij. Haat en wrok zijn uit je systeem vertrokken.

Het is tijd voor bezinning. 

Een tijd aangebroken om te leren omgaan met wederom een nieuw soort leven. Net als na de eerste workshop je moest leren om te gaan, dat je een ander leven bent begonnen vanuit leven vanuit loslaten van al. Ga je nu naar een fase in je leven vanuit leven vanuit voltooid verleden tijd.

De bezinning gaat gepaard met het jezelf zijn waar je geconfronteerd gaat worden met mensen die verwachten, dat je nog steeds vanuit een oude energie zou reageren hoe heftig ooit je emotie ook was. 

Deze weg is is de weg eindelijk naar en voor jezelf zonder een ander tekort te doen. 

De weg naar bezinning zijn als losse sessies te doen om je op je nieuwe sjamanistische levensweg te laten begeleiden.

 

De visioen trance reis sessies zijn apart of tijdens een normale sessie te doen. Deze zijn echter niet goed om meteen mee te beginnen daar je eerst een aantal keren moet zijn door geresoneerd. Ervaar zelf je beelden, gevoelens, symbolieken die ik als sjamaan door krijg echter zonder enige vorm van hallucinogene middelen. De energie die hierbij gebruikt wordt is een hele sterke en verlichte energie waardoor je een ongelooflijk gevoel van rust krijgt aangezien je zelf tijdens deze sessie verleden, heden en toekomst ervaart of ziet. Dit geeft rust in je lichaam en een verlichte geest. 

 

Voor verdere informatie zie Consulteren en bij Columns over hoe een sessie gaat.

 

Let wel dat ik nooit iemand uit zijn/haar lichaam laat gaan. Uitvliegen als een adelaar is sjamaanse symboliek om los te laten en beter te kunnen (in)zien.

 

De weg vinden in je leven 

is de weg vinden in jezelf

Verandering kan pas plaatsvinden 

als er acceptatie is van het leven zelf

Leven laten komen zoals het komen moet

Innerlijke kracht herkennen 

Innerlijke kracht voelen

Zal de uiteindelijke verandering op het juiste levenspad geven

De vervolmaking van jezelf.

 

0
0
0
s2sdefault