eagle300Het pad van de sjamaan...

Een traject ofwel workshop om begeleiding te verkrijgen op het sjamanistische en/of paranormale levenspad behoort ook tot de mogelijkheden.

Het is echter geen cursus , maar de weg naar innerlijke kracht die naar mate je verder bent in de sjamaanse sessies je bewustzijn niveau zodanig veranderen dat je vanzelf het sjamanistische levenspad gaat bewandelen.

Eigenlijk is de workshop sjamanisme een sterkere vorm van de sjamaanse reading/healing sessie. Ook zeer goed als sjamaanse coaching/councelling sessies inzetbaar.

Iedereen ervaart vooral een intens diep sereen rustgevoel in zichzelf na de sjamaanse inwijding.

Het houdt in bij de eerste workshop sessies, dat eens in de ongeveer 4 weken (moet er ongeveer tussen zitten) we een afspraak maken om de helende en de genezende krachten te openen door middel van mijn sjamaanse helende krachten. Bij de volgende workshop sessies kan een langere periode tussen zitten. Je resoneert dan nog steeds gewoon door.

Ook krijgt men op dat moment een door mij samengestelde remedie die het hoger bewustzijn verder zal stimuleren gecombineerd met bio-resonantie en homeopathie in het flesje. Bij elke sessie krijgt men gratis een nieuwe remedie.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

In ons huidige leven ervaren we vaak veel stress.

Acute stress geeft doorgaans geen problemen, maar wanneer we lange tijd stress ervaren, vormt zich chronische stress. Dit geeft een neerslag in lichaam en geest, waardoor we angsten, depressie’s etc. kunnen gaan ontwikkelen.

Het leven vormt zich door een aaneenschakeling van ervaringen, wat zich later vertaald door vooral traumatische ervaringen in deja vu’s.

Naar gelang de hoeveelheid stress met deze periodes gepaard is geweest, zal ook de deja vu’s zo worden ervaren.

Oude patronen zullen zich blijven herhalen, aangezien we steeds door de deja vu’s terugvallen in vlucht- of verdedigingsgedrag.

Vele agressieve mensen hebben een back off systeem ontwikkelt; blijf weg anders ga ik geweld gebruiken, terwijl de persoon in kwestie eigenlijk alleen maar heel erg bang is.

Drie organen in ons lichaam reguleren ons vlucht- en verdedigingsgedrag; de hypothalamus, de pijnappelklier en de bijnieren.

In situatie’s van stress komen hiervan stresshormonen vrij die we op dat moment nodig hebben om juist te kunnen reageren.

Als deze stresshormonen niet gekalmeerd worden door bijvoorbeeld steeds herhalende bedreigende situatie’s, ontstaat chronische stress.

Lees meer...
0
0
0
s2sdefault

Ik werk met remedies die ieder uniek worden gemaakt op basis van jarenlange sjamanistische en holistische studie en ervaringen.

Een remedie bestaat uit:

- vele verschillende bloesem- en edelsteen essences in pure vorm

- verschillende homeopathische middelen, fytotherapie en gemmotherapie in pure vorm

- bio-energetische middellen met een uniek hoog trillingsgetal en resonantie

- ze worden vanuit mijn sjamanistische kracht samengesteld

Doordat elke remedie volkomen voor de door mij gescande persoon (heldervoelend en helderziend) wordt gemaakt, is elke remedie uniek in zijn combinatie.

Door de unieke samenstelling wordt in 1 keer zowel het lichaam als de psyche behandeld.

De uitleg van de werking van de bloesems en bio-resonantie kunt u vinden elders op de website.

In 1 remedie flesje gaan verschillende combinatie's van verschillende soorten bloesems, volkomen afgestemd op de persoon die daardoor gemiddeld 130 verschillende bloesems bevatten. (1 flesje bloesems kost gemiddeld normaal 15 euro per stuk in de winkel).

De gratis remedie wordt alleen gemaakt na een lichamelijke en psychische scan; 80 euro. De remedie is alleen verkrijgbaar bij een thuis consult. Ik stuur het niet op. 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Voor bedrijven geeft Miranda ook individuele (bedrijfs)readings in het kader van een personeelsfeest.
Ervaring leert dat mensen het zeer waarderen om vanuit een kantoorfeest een persoonlijke reading te krijgen.
Dit werkt laagdrempelig en het resultaat is een compleet inzicht van de persoon zelf.
De werkgever profiteert hiervan, aangezien de personen de stap privé naar een helderziende niet zo snel durven te nemen.

De sjamaanse sessie's zijn ook heel goed om als coaching te gebruiken binnen een bedrijf.

 

0
0
0
s2sdefault

Consult Prijzen  inclusief B.T.W.  uitsluitend contant of vooruit per bank te betalen.  

Vergoeding door uw verzekering?
Kijk uw polis eropna of natuurgeneeskunde vergoed wordt!

Consult: 80 euro voor 45 minuten per persoon/dier.

Telefonisch consult binnen Nederland  : 80 euro voor 45 minuten, op afspraak, uitsluitend bij vooruitbetaling. Ik bel u zodat u geen telefoonkosten heeft.

Workshops sjamanisme:  4 keer 45 minuten volgens afspraak. Workshop zal individueel gegeven worden voor 290 euro inclusief remedies. Uitsluitend bij vooruit betaling. Anders 80 euro per sessie inclusief gratis remedie.

Zesde workshop sjamanisme De weg van bezinning : 80 euro voor 45 minuten.

Er zijn  6 verschillende op een volgende workshop sessies sjamanisme.

Bij Columns kan je lezen hoe de sessies verlopen.

Boek : "Leven vanuit het loslaten van al"  en "Leven vanuit voltooid verleden tijd" zijn verkrijgbaar in de praktijk voor 25 euro per exemplaar of kan worden toegezonden per post na vooruitbetaling inclusief gratis verzendkosten. 

 

Regels:

 • Afspraak maken uitsluitend via het CONSULT FORMULIER.
 • Consult afspraak moet van beiden kanten bevestigd worden; als ik een tijd doorgeef en een bevestiging terugkrijg van u, dan moet u van mij een bevestiging terug ontvangen anders is de consult reservering niet gemaakt.
 • Consult betaling contant of vooraf op de bank te voldoen. Bij geen betaling volgt geen consult.
 • Annulering dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren anders wordt een half consult alsnog in rekening gebracht.
 • Bij vergeten/te late annulering van een consult afspraak en je wilt een nieuwe afspraak maken, bereken ik het volle consult vooraf te betalen op mijn bank rekening anders maak ik geen vervolg afspraak.
 • Gesloten in het weekend en op feestdagen 
 • Gesloten op werkdagen voor 11 uur en na 15 uur
 • Geopend op dinsdag van 11 tot 15 uur
 • Er wordt niet gereageerd op mails, app en sms'n, de telefoon neem ik nooit aan
 • Consult is uitsluitend per persoon of per dier
 • Telefonisch consult uitsluitend na vooruitbetaling
 • Voor het scannen helderziend en heldervoelen van een ander persoon of dier, dient een apart consult afspraak gemaakt te worden
 • Remedie(s) is gratis alleen verkrijgbaar bij consult in mijn praktijk
 • Om zo zuiver mogelijk te kunnen zien en scannen is een consult per persoon of dier noodzakelijk. Meerdere vragen over andere personen of zaken kunnen een vertroebeling van het zien en de scan geven.
0
0
0
s2sdefault