Ik ben mijn tunnel door bent vandaar dat ik nu kan vertellen wat je sessies allemaal met mij gedaan hebben. Komt ie:

 

Ik heb een hele zware jeugd en leven gehad, vol pesterijen, vernederingen, verloren vertrouwen,ontrouw, dominantie en verlies van mijn vader die voor mij een steunpilaar was, voordat ik bij Miranda terecht komt.

In mijn jeugd erg veel teleurgesteld door loze beloftes van volwassenen, pesterijen op school, vernederingen door leeftijdgenoten. Dit heb ik uit eindelijk overleeft en er sterk uit gekomen. Ik dacht het een plek te hebben kunnen geven en het ging mij weer voor de wind. Voor een paar jaar ging het goed. Ik leerde toen een man kennen die eindelijk voor mij ging. Ik verloor mijzelf daarbij helemaal, in de overtuiging dat het moest. Ik heb dit jaren volgehouden. Totdat ik na de bevalling van mijn 2e dochter depressief werd. Heel veel angst zat daar bij.

Ik dacht dat ik het overlijden van mijn vader niet goed had verwerkt en dit werd mij ook min of meer opgedrangen door de GGZ. STEMPEL!

Hier na 2 jaar weer uit kunnen kruipen en weer door gaan.

Mijn huwelijk ging niet goed omdat mijn toenmalige man erg dominant is. Dit ging aan mij vreten en ik wou uitvliegen. Dit heb ik gedaan en leerde een andere man kennen. Die waardeerde het dat ik mijzelf was. Toch verloor ik mijzelf weer in die relatie, het was een relatie van duwen en trekken en vooral ontrouw, en een bezoekje aan Miranda was daar.

 

In het begin van de consulten waren veel helderziend. In de tijd van helderziend was erg waardevol voor mij omdat ik daar kracht uitputte. Na verloop van tijd ging Miranda workshops geven.

Dat wou ik ook, en gedaan. Tenslotte had Miranda mij verteld dat ik paranormaal was maar het nooit voor mijzelf heb erkent. Ik ging in die tijd met mijzelf aan de slag.

 

Miranda werd steeds sterker en sterker, ik hobbelde achter haar aan, zoals ze zelf tegen mij zei.

Steeds wist ik dat ik niet verder kwam omdat er blokkades waren waar ik zelf niet bij kon komen. Miranda begon met healen. Eerst haalde ze de eerste lagen weg en konden die gaan helen. Steeds een stapje verder. Dit ging echt niet zonder slag of stoot maar ik kwam er stukje bij beetje achter wie ik ooit was.

Miranda werd nog sterker en ging sjamaanse sessies geven.

Wat een indruk had dit op mij gemaakt zeg, Miranda ging steeds dieper en dieper. Zo kwam ze op een gegeven moment bij mijn sjamaanse levensboom. Ze zag dat er wortels bij zaten die al aardig schoon waren maar ook dat er wortels bij zaten die hoognodig een schoonmaakbeurt moesten onder gaan. Ik kwam steeds zo stoned uit haar kamertje, heerlijk.

 

Toen is het heel snel gegaan. Ik heb de nodige draaien gehad met de nodige emotionele buien. Ik kwam steeds dichter bij mijzelf. Ik wist weer wie ik ook ooit was.

Ik begon het kleine kind in mijzelf terug te vinden. Echter had ik nog steeds het gevoel dat er nog een blokkade was maar dacht dat dit nog steeds met het overlijden van mijn vader te maken had.

Maar omdat ik steeds dichter bij mijzelf kwam, kwam ook die blokkade naar boven maar kon geen uitweg vinden.

Bij een volgend sessie gingen we verder kijken in mijn sjamaanse levensboom en kwamen bij een hele zware zwarte wortel. Het was zelfs een wortel dat al nieuwe wortels aan het maken was.

We schrokken hiervan, dit was de wortel uit mijn pest verleden. Miranda heeft die afgekapt en schoon gemaakt. Toen kwamen er emoties naar boven die 3 dagen huilen opgebracht had. Flashbacks en weg gestopte herinneringen kwamen naar boven. Daarna was ik helemaal bevrijdt van mijn pestverleden. Na een paar weken resoneren van de sessies, had ik eindelijk weer lucht.

Alle lagen moesten verwijdert en schoongemaakt worden, 1 voor 1 totdat ik bij de kern kon komen.

Ik weet nu wie ik mag zijn. Een bevrijding is het.

 

Toch was ik er nog niet helemaal vanaf.

Doordat ik bevrijdt was van mijn zware lasten ging ik veranderen. Ik mijn gedachte, gevoel en uitstraling. Ik mocht weer leven van mijzelf.

Dit is een verandering voor iedereen in mijn directe omgeving. Ik heb het nog een hele tijd tegen kunnen houden maar eens moet je dat loslaten.

Geef mij je angst” hoorde Miranda steeds maar weer, in iedere sessie kwam dit naar voren. Wat moest ik er mee?, dacht ik er steeds maar weer over. Ik kan er niks mee. Ik heb steeds maar weer naar de tekst geluisterd en kwam er niet uit.

Ik zat op dat moment nog in een relatie en het had daar mee te maken.

Totdat op een dag, out off the bleu, er een einde kwam aan die relatie. In 15 minuten werd het uitgelegd en dat was het.

Daar was de angst weer en ik voelde mij heel klein worden.

Na 30 minuten haalde ik diep adem, vroeg mijn vader te helpen, en bij het uitblazen kreeg ik een kracht, niet normaal meer.

Dit was “mijn” kracht, ik was wie ik was en ik ben nu wie ik ben.

 

Ex ging weg, ik heb voor een dag erg veel verdriet gehad. Super dikke ogen maar na een nachtje slapen was ik weer in mijzelf met mijn 1000 vragen van waarom?

Ik begon toen sterker en sterker te worden. Niks zielig zijn, gewoon je leven op pakken en van de lessen leren die je gehad heb.

Doe er iets positiefs mee. Ik ben er heel sterk uitgekomen en dat is tegen de verwachting van de ander in gegaan. Angst? Nee die is er niet meer, ik ben wie ik ben en daar mee uit! Ik heb mijzelf er definitief mee terug gevonden. Ik weet nu wat ik wil en wat ik niet wilt.

 

Het loslaten van al ga je met een shock in en je komt er met een shock weer uit. Door de tunnel naar verlichting, ik hoor Miranda nog steeds zeggen: “ JE BENT ER” wat een verademing.

 

Als je nou vraag, is het zwaar? JA, dat is het.

Als je nou vraag, is het een opluchting? Ja, dat is het

Als je nou vraag, is het nodig? Ja, dat is het

Als je nou vraag, heb je er spijt van? NEE, totaal niet.

Dit moest gewoon gebeuren om de barsten van de in elkaar gelijmde scherven weg te werken, en er weer helemaal “los gelaten” erin te gaan. Ik had dit achteraf voor geen goud willen missen.

 

Bedankt Miranda

0
0
0
s2sdefault