Aura’s worden vaak beschreven als een energieveld rond het lichaam. Ze veranderen voortdurend van vorm en kleur in het samenspel met andere energievelden in de omgeving. In 1960 ontwikkelden de Russen Kirlian een fotografische techniek die de levenskrachtenenergie van planten, kristallen, dieren en mensen kon vastleggen. Kirlian fotografie kon aantonen wat het effect was van spirituele genezing en bloesemessences.
Elke kleur in de aura ontstaat door rondtollende energiecentra die langs de wervelkolom liggen. Als we ons goed voelen, hebben we een stralend regenbooglichaam. Voelen we ons slecht, dan zien we eruit als slecht weer; bewolkt.

Onderzoek heeft aangetoond, dat water een “geheugen” heeft. Op die manier behoud het water waarin de bloem lag waarschijnlijk een afdruk van zijn eigenschappen. De bloem laat zijn gezonde eigenschappen los in het water, daarbij geholpen door de magnetische zonne-energie.

Een ander concept in de trillingsgeneeskunde is de resonantie. De afdruk van een bloem resoneert in een heel kleine dosis door het hele energiesysteem. Daarbij worden geleidelijk de aura met kleur doortrokken. Het voornaamste effect van een essence is dat we er door gaan begrijpen wat er met ons aan de hand is. Dit komt door de toenemende vitaliteit in het etherische lichaam. Psychosomatische ziekten zijn het gevolg van biochemische veranderingen die veroorzaakt worden door het versterken of onderdrukken van bepaalde gevoelens.

Bloesem essences worden gebruikt als een soort bewustzijnskatalysator. Zij helpen ons om negatieve emotie’s te vervangen door positieve en om zo ziekten te voorkomen. Als je de juiste bloesem(s) weet te vinden, maken zij ons vitaler en geven onze eigen omgeving te beheersen. Bloesems zijn zeer goed te gebruiken bij psychische klachten. Het maakt je tot de mens die je eigenlijk was, maar dan beter in je vel. Vooral emotioneel sterker.

Persoonlijk heb ik vele soorten combinatie’s gemaakt die heel snel de psyche van mens en dier in korte tijd kunnen veranderen op positieve manier.

De bloesem essences geven een wending in je psyche. Bij de een is het effect na inname sneller dan bij de ander. Dit heeft te maken wat het persoon allemaal heeft meegemaakt en hoe dat persoon in zijn/haar vel zit. Doorgaans kan je met 1 sessie essences al een heel stuk op weg worden geholpen. Om echter tot een grotere en blijvende verandering te komen zie ik wel, dat een vervolg sessie essences vaak wenselijk is. Dit laat ik geheel aan de persoon zelf over. Met bloesem essences kom je in een ander energie niveau. Elk energie kost tijd. Daarom zal de een na een korte tijd door willen met een volgende sessie essences en de ander pas na verloop van tijd. De mate dat iemand wilt veranderen is aan jezelf. Bij elke sessie krijg je andere samenstellingen van bloesems die weer een subtiele verandering in je psyche terweeg brengen om je weg beter te kunnen vervolgen.

 

0
0
0
s2sdefault