Het pad van de sjamaan...vele jaren verder...vele sjamaanse sessies verder, weet ik dat ik iemand niet een sjamaan kan maken maar wel sjamanistisch in het leven kan laten komen. Het pad welke de sjamaan heeft belopen. De hindernissen. De triggers. De pijnen, woede, frustraties. De herhalingen van patronen uit het verleden die je nooit meer ooit wilt ervaren en vooral voelen. Dat pad...ik weet van iedereen waar ze zich bevinden op hun sjamanistische levenspad tijdens de sessies. Hoe ver ze zijn. We belopen allemaal uiteindelijk hetzelfde pad...mijn voetsporen zeg ik altijd. Mooi om te zien hoe mensen bevrijd worden van het verleden wat ook mij ooit lange tijd heeft getekend en levensweg had bepaald. Mooi om te zien, dat het pad van de sjamaan niet alleen leidt naar leven vanuit loslaten van al, maar naar leven vanuit voltooid verleden tijd door de steeds doorgaande door resonering van de sjamaanse sessies op een hoger trillingsniveau waar je zelf geheel niets voor hoeft te doen. Onderga en de kosmos leidt je sjamaanse levensweg.

Kies de behandeling die bij je past. Heb je alleen levensvragen of vragen over anderen, wil je contact maken met een overledene dan is een normale reading de beste behandeling.

De behandeling van een sjamaanse workshop sessie begint met een reading waarbij zij lichaam en geest scant. Meteen voelt Miranda in haar organen wat iemand lichamelijk mankeert en ziet ze in de psyche wat er aan de hand is. Miranda vertelt u wat u mankeert. Zij vraagt niet vooraf wat de problemen zijn.

Daarna begint de sjamaanse sessie met een veel diepere en sterkere energie en behandelt zij direct de psychische en lichamelijke klachten. Tijdens en na de sessie is het bewustzijnsniveau veranderd. Mensen ervaren een enorme rust. Door de sjamaanse spirituele healing wordt de persoon direct met energie opgeladen. Op diverse plaatsen in het lichaam kunnen zich geleidelijk warmte sensatie’s voordoen.

Tijdens de sessie kan er contact komen met een overledene of onverwerkte problemen uit het verleden naar boven komen die het genezingsproces kunnen beïnvloeden. Na de sessie kunnen er verschillende vragen worden gesteld. Toekomst vragen worden alleen op verzoek beantwoord. Nooit als u er niet om vraagt. In principe worden er alleen dingen gezegd, die van boven gezegd moeten worden. Zo wordt het consult ook niet iets engs met onverwachte uitspraken waar iemand niet op zit te wachten. Gerichte vragen geven veelal gericht antwoord. Zowel prive als zakelijk.
Vervolgens werkt Miranda met (klassieke) homeopathie, bloesem therapie en resonantie therapie, alle tegelijk in 1 consult. Note; op relationele vragen ga ik geen toekomst voorspellingen doen of de relatie stand houdt/wie mogelijke partner zal zijn, of je een gezin gaat krijgen.

De remedie krijg je bij een praktijk (thuis) consult gratis mee. Het is een combinatie van bio-resonantie, homeopathie en bloesem therapie (zie verder onder Bioresonantie).

Wil je weten hoe andere (oud) klanten de sjamaanse sessies hebben ervaren en hoe zij verder zijn door geresoneert in hun leven.  In mijn derde boek Leven vanuit het pad van bezinning staan 37 columns waarin zij hun ervaringen hebben opgeschreven.

0
0
0
s2sdefault